P!NK – Summer Carnival 2024 (14/07/2024)


P!NK

Summer Carnival 2024

P!NK keert in 2024 terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa met haar spectaculaire Summer Carnival World Tour. Afgelopen zomer genoten al meer dan 1 miljoen fans van deze tournee. Op zondag 14 juli staat P!NK in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het wordt haar allereerste stadionshow in België. Afgelopen zomer was P!NK headliner van een uitverkocht Werchter Boutique festival. De ronduit indrukwekkende show werd overladen met lovende recensies.

Indrukwekkende SUMMER CARNIVAL TOUR komt in 2024 terug naar Europa. Op zondag 14 juli staat P!NK in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. P!NK neemt The Script, GAYLE en KidCutup als special guests mee op de Summer Carnival Tour 2024. In 2023 gaf P!NK voor het eerst in vier jaar opnieuw optredens in Europa. De Summer Carnival Tour reisde door 7 landen, goed voor 21 sold out concerten. P!NK betoverde met pakken hits, visueel spektakel, adembenemende luchtacrobatiek en bevestigde haar status als één van de beste live-artiesten aller tijden.

 

Tickets zijn vanaf vrijdag 24 november om 10 uur verkrijgbaar via Ticketmaster : TICKETS

AANDACHT: koop in geen geval tickets op websites die niet zijn toegestaan door de organisatoren. U loopt het risico meer te betalen, geen tickets te ontvangen of tickets voor andere zitplaatscategorieën te ontvangen. De websites die bovenaan de zoekmachineresultaten verschijnen wanneer u op zoek bent naar een ticket, zijn niet noodzakelijk websites die door de organisatoren zijn toegestaan. We raden daarom aan om gebruik te maken van de officiële ticketshop van de organisator.

Meer informatie volgt binnenkort.

Om gebruik te maken van het rolstoelpodium kopen personen met een handicap SPECIALE TICKETS voor het concert van P!NK op zondag 14 juli 2024 in het Koning Boudewijnstadion. Deze tickets kan je reserveren via dit formulier.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 112,30 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je beperking kan aantonen.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, … komen in aanmerking voor deze tickets. 

De zitplaatsen in tribunes 2, 3 en 4 zijn enkel bereikbaar via treden. Het is niet mogelijk om voor deze plaatsen gebruik te maken van de alternatieve ingang. In de tribunes bevinden zich geen liften, aangepast sanitair of voorbehouden parking in de buurt. Heb je toch nood aan toegankelijke voorzieningen, dan koop je best specifieke tickets voor het platform voor mensen met een beperking of het middenplein. 

BELANGRIJK! Je kan max. 2 tickets per persoon met handicap kopen voor het rolstoelplatform. De tickets zet je op naam van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider koop je een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.

Voor vragen over de ticketverkoop kan je terecht bij Ticketmaster door dit formulier in te vullen.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij pink@inter.vlaanderen.

De gegevens die je invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. We verbinden ons ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar pink@inter.vlaanderen.

Alle mobiliteitsinformatie zal dichter bij de datum van het concert beschikbaar zijn op deze website.

Lees alle praktische info over dit concert hier

Organisator van het evenement: Live Nation

Als u vragen heeft over dit evenement (tickets, tijden, mobiliteit, enz.), neem dan rechtstreeks contact op met de organisator: info@livenation.be.