Uw evenement in het stadion

De tribunes van het Koning Boudewijnstadion beschikken over talrijke ruimtes van verschillende grootte, uitrustingen en uiteenlopende configuraties om privé-evenementen in een uitzonderlijk kader te organiseren.

Een werkvergadering? Een workshop? Een teambuilding? Een productpresentatie? Een persconferentie? Een personeelsdag? … Alles is mogelijk! 

 

Raadpleeg onze brochure om de verschillende ruimtes, de vele mogelijkheden ervan en de tarieven te ontdekken en neem contact met ons op om de beschikbaarheid na te gaan en de ruimte te reserveren die bij uw evenement past.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Voor alle vragen in verband met de verhuur van de ruimtes in het Koning Boudewijnstadion kunt u contact opnemen met de vzw Prosport Brussel.

+32 (0)2 474 39 46

booking@prosportevent.be

 

OPNAMES

In het Koning Boudewijnstadion vinden regelmatig foto- of filmopnames plaats.

Sinds de opening is het het decor geweest voor tal van sport- en andere reportages, school- en universiteitsprojecten, alsook voor fotoshoots en commerciële opnames.

Grote of kleine projecten, bijna alles is mogelijk in het Koning Boudewijnstadion!

Voor alle vragen om te mogen filmen in het Koning Boudewijnstadion kunt u contact opnemen met de vzw Prosport Brussel.

+32 (0)2 474 39 46

booking@prosportevent.be