Praktische info

Het Koning Boudewijnstadion is verdeeld in 4 tribunes met verschillende kleur om u te helpen uw zitplaats te vinden: 

Tribune 1: rood

Tribune 2: geel

Tribune 3: groen

Tribune 4: blauw

 

 

De benaming van de blokken gebeurt tegen de klok in (de richting van een race) en van onder naar boven.

De nummering van de rijen volgt dezelfde logica: rij 1 op de begane grond tot rij 44 op het hoogste niveau.

De nummering van de zitplaatsen volgt dezelfde logica: seat 1 rechts, seat 38 links in een rij. Tijdens concerten wordt tribune 1 meestal ingenomen door het podium en wordt het terrein bedekt om een “kuil” te creëren waarin de toeschouwers staan.  

In de kuil mogen jullie zitten waar jullie willen.

 

 

  


Aan de buitenzijde zijn er 10 toegangsdeuren om het stadion te betreden. Tijdens grootschalige evenementen krijgt elke bezoeker met een ticket een toegangsdeur toegewezen. In de meeste gevallen hebben de toegangsdeuren dezelfde kleur als de tribune waar uw plaats zich bevindt (zie plattegrond).

Raadpleeg de plattegrond die de organisator van het evenement verstrekt om de specifieke toegangsregelingen van het evenement te kennen. 

Buiten de grote evenementen (om toegang te krijgen tot sportactiviteiten die binnen de omheining van het stadioncomplex worden georganiseerd, om naar privé-evenementen te gaan, om toegang te krijgen tot kantoren of voor leveringen), is de toegang tot het stadion via de Marathonpoort.    


Adres van het Koning Boudewijnstadion: Marathonlaan 135 – 1020 Brussel

Het Koning Boudewijnstadion ligt in het noorden van Brussel, er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en het is gemakkelijk bereikbaar met alle vervoersmiddelen. Waar mogelijk raden wij aan om niet met de auto naar het stadion te komen tijdens grote evenementen om files te vermijden.    

Voor elk groot sportevenement of concert wordt een specifiek mobiliteitsplan opgesteld (speciaal ingezette pendeldiensten, speciale acties op het openbaar vervoernetwerk, enz.). Daarom is de informatie hieronder vatbaar voor wijzigingen. Neem rechtstreeks contact op met de organisator van het evenement om de specifieke toegangsregelingen te vernemen voor het evenement dat u bijwoont. 

Buiten de grote evenementen (om toegang te krijgen tot sportactiviteiten die binnen de omheining van het stadioncomplex worden georganiseerd, om naar privé-evenementen te gaan, om toegang te krijgen tot kantoren of voor leveringen), is de toegang tot het stadion via de Marathonpoort.    

De volgende organisaties hebben kantoren in het Koning Boudewijnstadion: 

Vzw Propsort Brussel

Sportdienst van de Stad Brussel  

Royal Belgian Football Association

Golazo

Ligue francophone d’athlétisme

Vlaamse Atletiekliga

Verschillende metro-, tram- en buslijnen hebben een halte in de buurt van het Koning Boudewijnstadion.

Metro 

Lijn 6 – halte Koning Boudewijn (meestal gesloten tijdens grote evenementen), halte Heizel of halte Houba-Brugmann.

Als algemene regel raden wij u aan uit te stappen in station Heizel als uw zitplaats zich op tribune 3 of 4 bevindt, of uit te stappen in station Houba-Brugmann als uw zitplaats zich op tribune 1 of 2 of in de parterre bevindt, of als u naar het stadion komt wanneer er geen groot evenement is.

Tram 

7 – halte Heizel

9 – halte Koning Boudewijn

51, 93 – halte Stadion

Bus 

Bus MIVB 83 – halte Koning Boudewijn

Bussen DE LIJN 240, 241, 242, 243, 250, 251, 260 – halte Stadion

Download het plan – het Koning Boudewijnstadion ligt ten noordwesten op de kaart, op B 2-3.

Meer informatie over metro, trams en bussen vindt u op de websites van de MIVB en De Lijn.

Trein 

Er is geen treinstation in de directe omgeving van het Koning Boudewijnstadion. Als u met de trein naar Brussel wilt reizen, kunt u het beste uitstappen in het station Brussel-Zuid en vervolgens metrolijn 6 nemen – richting Koning Boudewijn – die u rechtstreeks naar het stadion brengt.

Meer informatie over de trein is te vinden op de website van de NMBS.

Speciale acties

Tijdens grote evenementen in het Koning Boudewijnstadion wordt de frequentie van metro-, tram- en busdiensten verhoogd. Daarnaast stellen organisatoren van evenementen over het algemeen speciale mobiliteitsacties voor, zoals het aanbieden van gratis openbaar vervoer aan houders van een ticket voor het evenement of het organiseren van nachttreinen, autocars of pendeldiensten van en naar bepaalde grote steden in de omgeving. Vraag de organisator van het evenement dat u wilt bijwonen naar de speciale acties die voor uw evenement worden opgezet. 

Met de fiets naar het Koning Boudewijnstadion gaan, is gemakkelijk en veilig. In Brussel werden heel wat fietspaden aangelegd en bij de meeste evenementen worden gratis bewaakte fietsenstallingen ter beschikking gesteld.

Fietsparking:

Voor de hoofdingang van het Stadion: toegang via de Marathonlaan.

Victor Boinstadion: toegang via de Hooba De Strooperlaan – Enkel open tijdens grote evenementen.

Op parking T: toegang via de Keizerin Charlottelaan, ter hoogte van het metrostation Heizel – Enkel open tijdens grote evenementen. 

 Als u geen fiets hebt, kunt u in Brussel gebruikmaken van de deelfietsen van “Villo”. Activering kost 1 euro en het eerste half uur is gratis. Er zijn 4 Villo-stations in de buurt van het Koning Boudewijnstadion: Heizel, Atomium, Stadion en Houba-Brugmann.

Klik hier voor meer informatie over het Villo-systeem.  

Waar mogelijk raden wij aan om niet met de auto naar het stadion te komen tijdens grote evenementen om files te vermijden.

 Kies voor de formule Park & Ride om de voorspelbare files rond het Koning Boudewijnstadion te vermijden. Parkeer uw auto op een van de ontradingsparkings bij de ingang van de hoofdstad en ga met het openbaar vervoer of de fiets naar het Koning Boudewijnstadion. Voor meer informatie over Park & Ride, klik hier.

Als u er toch voor kiest om met de auto naar het stadion te komen, hou er dan rekening mee dat parkeren verboden is op de Heizelsite en dat parkeren op de openbare weg in de omliggende straten moeilijk en betalend is.

Parking

Er zijn verschillende parkings in de buurt van het Koning Boudewijnstadion:

Parking C

Adres: Romeinsesteenweg – 1853 Strombeek-bever
Capaciteit: 10,000 plaatsen

Enkel open tijdens grote evenementen – online voorverkoop

Bereikbaar vanaf afrit 7A van de Ring.

Vanaf de parking leidt de loopbrug rechtstreeks te voet naar het Koning Boudewijnstadion (ongeveer 800m).

Parking Trade Mart

Adres: Madridlaan – 1020 Brussel

Capaciteit: 1000 plaatsen

Enkel open tijdens grote evenementen – online voorverkoop

Bereikbaar vanaf afrit 2 van de A22.

Vanaf de parking loopt u te voet naar het stadion (ongeveer 700 m).

Parking E

Adres: Madridlaan – 1020 Brussel
Capaciteit: 1000 plaatsen

Enkel open tijdens bepaalde grote evenementen

Bereikbaar vanaf afrit 2 van de A22.

Vanaf de parking loopt u te voet naar het stadion (ongeveer 900m).

Parking B

Adres: Keizerin Charlottelaan – 1020 Brussel
Capaciteit: 265 plaatsen

24 uur per dag geopend – geautomatiseerd – reserveren niet mogelijk

Bereikbaar vanaf afrit 2 van de A22.

Vanaf de parking loopt u te voet naar het stadion (ongeveer 200m).

Parking M

Adres: Belgiëplein – 1020 Brussel
Capaciteit: 118 plaatsen

24 uur per dag geopend – geautomatiseerd – reserveren niet mogelijk

Bereikbaar vanaf afrit 2 van de A22.

Vanaf de parking loopt u te voet naar het stadion (ongeveer 600m).

Parking T

Adres: Keizerin Charlottelaan – 1020 Brussel
Capaciteit: 720 plaatsen

24 uur per dag geopend – geautomatiseerd – reserveren niet mogelijk

Bereikbaar vanaf afrit 2 van de A22.

Vanaf de parking loopt u te voet naar het stadion (ongeveer 400m).

De parkings C, E, B, M, T en Trade Mart worden beheerd door Brussels Expo. Voor meer informatie over de parkings, klik hier .

Parking PBM

Ter gelegenheid van de meeste grote evenementen wordt er een parking voor personen met beperkte mobiliteit in de onmiddellijke omgeving van het stadion opgericht. Die is enkel toegankelijk na reservatie, door rechtstreeks contact op te nemen met de organisatoren van het evenement dat u wilt bijwonen. 

Parkeergelegenheid voor leveringen, bezoekers en kantoren

Buiten grote evenementen kunnen bezoekers en bezorgers parkeren op de parkeerplaatsen die binnen de omheining van het stadioncomplex op de Marathonlaan gelegen zijn.

Zone met lage emissie

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een lage-emissiezone (LEZ). Als u met uw wagen naar het Koning Boudewijnstadion wilt rijden, kunt u op lez.brussels nagaan of uw auto er mag rijden.

Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? U kunt een dagpas kopen of gebruikmaken van de vele alternatieven om u binnen de LEZ te verplaatsen.

Is uw wagen geregistreerd in het buitenland, dan is de registratie gratis en verplicht vooraleer u in de LEZ mag rijden.

Bedankt voor uw medewerking aan de gewestelijke inspanningen om de luchtkwaliteit en daarmee ieders gezondheid te verbeteren!

Alle evenementen in het Koning Boudewijnstadion zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Maar de tribunes van het stadion hebben geen lift en zijn daarom niet toegankelijk voor rolstoelen.

Bij concerten wordt meestal een verhoogd platform geplaatst door de organisatoren om een gemakkelijke toegang en goed zicht te garanderen, niet alleen voor bezoekers in een rolstoel, maar ook voor iedereen die moeite heeft met lopen of staan (door een handicap, ziekte of blessure). 

Bij sportevenementen worden er specifieke ruimten voor PBM’s voorzien, meestal onderaan tribune 1 of op de atletiekbaan. 

De PBM’s en hun begeleiders moeten speciale tickets kopen voor deze ruimten, die voor hen gereserveerd zijn bij grote evenementen. Koop uw tickets dus niet via de “klassieke” ticketshop, maar neem rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement om de speciale tickets te bekomen. 

Wat parkeren betreft, is er bij de meeste grote evenementen een parking voorzien in de onmiddellijke omgeving van het stadion voor mensen met beperkte mobiliteit. Die is enkel toegankelijk na reservatie, door rechtstreeks contact op te nemen met de organisatoren van het evenement dat u wilt bijwonen.  Buiten de grote evenementen (om toegang te krijgen tot sportactiviteiten die binnen de omheining van het stadioncomplex worden georganiseerd, om naar privé-evenementen te gaan, om toegang te krijgen tot kantoren of voor leveringen), kan er geparkeerd worden op de parkeerplaatsen die binnen de omheining van het stadioncomplex gelegen zijn (toegang via de Marathonlaan). 

LET OP: deze lijst is niet volledig en kan veranderen op verzoek van de organisatoren. Om onaangename verrassingen bij de ingang van het stadion te voorkomen, verwijzen wij u naar de specifieke aanwijzingen van de organisator van het evenement dat u bijwoont.

(Niet-uitputtende) lijst van voorwerpen die verboden zijn in het stadion:

 • Alle soorten tassen groter dan A4-formaat (>30l) – rugzak, wandeltas, sporttas, koffer, enz.
 • Alle dranken (fles, glas, blik, met uitzondering van water in plastic flessen van maximaal 0,5 liter zonder dop) die buiten het stadion worden gekocht.
 • Alle soorten voedsel die buiten het stadion worden gekocht.
 • Selfie-palen, laptops, tablets, camera’s met verwisselbare lenzen, video- en/of audio-opnameapparaten, GoPro of vergelijkbare camera’s en drones (alleen compactcamera’s zonder verwijderbare lenzen zijn toegestaan).
 • Spandoeken, insignes, badges, folders of ander materiaal dat bedoeld is om door derden gezien te worden voor politieke, ideologische, filosofische of commerciële doeleinden of dat racistisch of xenofoob van aard is. Alleen vlaggen of borden van klein formaat worden geaccepteerd (afmetingen variëren per evenement, meer tolerantie voor sportevenementen, vraag na bij de organisator van het evenement).
 • Kinderwagens, buggy’s, skateboards, skeelers, fietsen, enz.
 • Grote paraplu’s met een puntig metalen gedeelte.
 • Alle soorten dieren, behalve blindegeleidehonden (te melden bij aankoop van het ticket)
 • Alle soorten pyrotechnische voorwerpen: Bengaals vuurwerk, brandbare of explosieve materialen, vuurwerk, fakkels, rotjes, enz.
 • Elke soort drug, hallucinogeen of lachgaspatroon.
 • Elk gevaarlijk voorwerp dat blauwe plekken of snijwonden kan veroorzaken: vuurwapens, stokken, kettingen, slagwapens, doorborende wapens of steekwapens, enz.
 • Megafoons, vuvuzela’s of andere luidruchtige muziekinstrumenten (meer tolerantie bij sportevenementen, vraag na bij de organisator van het evenement). 
 • Stoelen (opvouwbaar of niet)
 • Walkietalkies
 • Laseraanwijzers
 • Papiersnippers en confetti
 • Spuitbussen

Het Koning Boudewijnstadion is een rookvrij stadion.  Roken is verboden in de binnenruimten van het stadion, op de tribunes en in de parterre tijdens concerten. Dezelfde verboden gelden voor elektronische sigaretten. Bij grote evenementen worden meestal rookzones buiten aan de voet van de tribunes ingericht.

Overnachten in Brussel is een ideale oplossing om de stress te vermijden van een lange reis op de dag van een evenement in het stadion. Voor of na het evenement zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het stadion. Haal het meeste uit uw bezoek aan het stadion door een kleine city trip naar Brussel te maken! Op de website van Visit Brussels, de gewestelijke instantie die instaat voor het uitdragen van toerisme, cultuur en evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vindt u een groot aantal verblijfsmogelijkheden in Brussel en tal van andere informatie om u te helpen bij het organiseren van uw verblijf in Brussel.

FAQ

Toegang tot het stadion

Het Koning Boudewijnstadion bevindt zich aan de Marathonlaan 135 – 1020 Brussel.

Ga voor meer informatie naar toegang & vervoer

Ga voor meer informatie naar de stadionplattegrond

Ga voor meer informatie naar de stadionplattegrond 

Met de fiets naar het Koning Boudewijnstadion gaan, is gemakkelijk en veilig. In Brussel werden heel wat fietspaden aangelegd en bij de meeste evenementen worden gratis bewaakte fietsenstallingen ter beschikking gesteld.

U vindt alle nodige informatie op de pagina toegang & vervoer met de fiets

U vindt alle nodige informatie op de pagina toegang & vervoer met de auto

Tijdens grote evenementen in het stadion is parking C van Brussels Expo over het algemeen beschikbaar voor bezoekers. De online voorverkoop gaat een paar weken voor de start van het evenement van start.

Buiten de grote evenementen (om toegang te krijgen tot sportactiviteiten die binnen de omheining van het stadioncomplex worden georganiseerd, om naar privé-evenementen te gaan, om toegang te krijgen tot kantoren of voor leveringen), is het mogelijk gratis te parkeren binnen de omheining van het stadioncomplex (toegang via de Marathonlaan). 

U vindt alle nodige informatie op de pagina toegang & vervoer met de auto

Ja, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een lage-emissiezone (LEZ). Als u met uw wagen naar het Koning Boudewijnstadion wilt rijden, kunt u op lez.brussels nagaan of uw auto er mag rijden.

Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? U kunt een dagpas kopen of gebruikmaken van de vele alternatieven om u binnen de LEZ te verplaatsen.

Is uw wagen geregistreerd in het buitenland, dan is de registratie gratis en verplicht vooraleer u in de LEZ mag rijden.

De meeste metro’s, trams en bussen vertrekken meestal rond middernacht voor het laatst vanaf het Koning Boudewijnstadion. Alle grote evenementen die in het stadion worden gehouden, worden zo georganiseerd dat ze ruim voor de vertrektijd van het laatste openbaar vervoer eindigen, zodat bezoekers de tijd hebben om met het openbaar vervoer naar huis te gaan. Metro-, tram- en busdienstregelingen kunnen worden geraadpleegd op de websites van de MIVB of De Lijn.

Overnachten in Brussel is een ideale oplossing om de stress te vermijden van een lange reis op de dag van een evenement in het stadion. Voor of na het evenement zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het stadion. Profiteer van uw bezoek aan het stadion en maak een kleine city trip naar Brussel! Op de website van Visit Brussels, de gewestelijke instantie die instaat voor het uitdragen van toerisme, cultuur en evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vindt u een groot aantal verblijfsmogelijkheden in Brussel en tal van andere informatie om u te helpen bij het organiseren van uw verblijf in Brussel.

De evenementen in het Stadion

Het Koning Boudewijnstadion beheert niet rechtstreeks de ticketverkoop van de evenementen die in het stadion worden georganiseerd. Als u een evenement in het stadion wilt bijwonen, raadpleeg dan onze agenda en koop uw tickets rechtstreeks op de websites van de organisatoren. 

Het komt voor dat het exacte tijdstip van een concert in het Koning Boudewijnstadion pas een paar weken of zelfs een paar dagen voor aanvang van het evenement bekend is. Dit komt door de interne organisatie van de openingsacts en het verloop van de avond. Als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden op de pagina agenda, geen paniek, alle tickethouders ontvangen systematisch een paar weken of een paar dagen voor het evenement een e-mail met alle praktische informatie die ze nodig hebben om naar het stadion te komen. Concerten beginnen meestal rond 20.00-21.00 u. De openingsacts (indien gepland) beginnen meestal rond 18.00-19.00 u.  

Het kan even duren om door de toegangsdeuren heen te komen als er zoveel mensen tegelijk bij het stadion aankomen. Om er zeker van te zijn niets van het evenement te missen, raden we alle bezoekers aan om zich ten minste een uur voor het begin van het evenement naar het stadion te begeven. U moet ook voldoende tijd uittrekken om bij het stadion te komen, want het openbaar vervoer kan overvol zijn en de wegen en parkings verzadigd. 

Bent u in het bezit van een ticket met een andere naam dan uw eigen naam? Als u het ticket legaal hebt gekocht, mag dit geen probleem zijn. Probeer indien mogelijk de naam op uw ticket te laten wijzigen door contact op te nemen met de organisator van het evenement dat u wilt bijwonen.

Als u een package hebt gekocht, wordt u over het algemeen een identiteitsbewijs met foto gevraagd op de dag van het evenement om de inhoud van uw package in ontvangst te nemen. Vraag inlichtingen bij de organisator om de naam op uw package te laten wijzigen.

Koop in geen geval tickets van onofficiële doorverkoopwebsites. Tickets waarvan is vastgesteld dat ze tegen woekerprijzen worden verkocht, worden op een zwarte lijst gezet, met als gevolg dat ze geen toegang geven tot het evenement. Heeft u een ticket gekocht op een van deze sites? Probeer eerst contact op te nemen met deze site. In sommige gevallen wordt het verschil in prijs terugbetaald. Zo niet, overweeg dan een rechtszaak aan te spannen bij een burgerlijke rechtbank. Meld doorverkoop altijd aan de economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

Er is over het algemeen geen minimumleeftijd voor het bijwonen van een concert of sportevenement. Een concert, voetbalwedstrijd of ander grootschalig evenement is echter geen ideale omgeving voor heel jonge kinderen. Ongeacht hun leeftijd moeten kinderen altijd een ticket hebben om een evenement bij te wonen. Voor concerten wordt voor kinderen onder de 12 jaar in het algemeen aangeraden om een zitplaats te kopen. Kinderen jonger dan 16 jaar die tijdens een concert in de parterre willen staan, moeten in het algemeen worden begeleid door een volwassene. De organisatoren kunnen andere regels toepassen. Vraag de organisatoren naar de specifieke regels voor elk evenement. 

Een niet-uitputtende lijst van verboden voorwerpen in het stadion vindt u op de pagina verboden voorwerpen. Deze lijst kan worden gewijzigd op verzoek van de organisatoren. Om onaangename verrassingen bij de ingang van het stadion te voorkomen, verwijzen wij u naar de specifieke aanwijzingen die u door de organisatoren worden meegedeeld.

Als u om medische redenen bepaalde zware medicijnen, injectiemateriaal, voedsel of vloeistoffen die essentieel zijn voor de behandeling van een allergie of ziekte, mee moet nemen naar het stadion, is dit natuurlijk mogelijk, maar is een medisch paspoort vereist (dat binnen ongeveer drie weken gratis verkrijgbaar is bij elke apotheek). 

Alleen foto’s/video’s gemaakt met een smartphone of kleine camera met vast objectief zijn toegestaan. Selfie-palen, tablets, camera’s met verwisselbare lenzen, video- en/of audio-opnameapparaten, GoPro of vergelijkbare camera’s en drones zijn verboden. Persfotografen, filmploegen of professionele fotografen die foto’s willen komen maken in het stadion buiten de evenementen om, worden uitgenodigd om contact op te nemen met onze communicatieafdeling: communication@prosportevent.be

Het Koning Boudewijnstadion heeft geen kluisjes. Bij sommige concerten zetten de organisatoren een lockersysteem op met een beperkt aantal kluisjes voor tickethouders in de parterre, maar dit gebeurt niet systematisch. Raadpleeg dus zorgvuldig de lijst met verboden voorwerpen in het stadion voordat u komt, en neem alleen het hoognodige mee.

De organisatoren ontfermen zich over verloren voorwerpen bij grote evenementen in het stadion. Om uw verloren voorwerpen terug te krijgen, moet u rechtstreeks contact met hen opnemen. U vindt de naam en contactgegevens van alle organisatoren van grote evenementen in onze agenda.

Als u een voorwerp bent kwijtgeraakt binnen de omheining van het stadioncomplex buiten grote evenementen (tijdens een sportactiviteit of een privé-evenement), neem dan contact met ons op via e-mail: info@kingbaudouinstadium.be.    

Bij grote stadionevenementen worden systematisch eet- en drankstands voorzien. Ze bevinden zich over het algemeen binnen de omheining van het stadioncomplex en extra drankstands worden direct op de tribunes georganiseerd. Straatkraampjes en handelaars in de wijk bieden ook eten en drinken aan buiten de omheining van het stadion. Hou er wel rekening mee dat eten en drinken dat buiten het stadion wordt gekocht, moet worden genuttigd voordat u het stadion binnengaat. Betaling in het stadioncomplex gebeurt meestal met een oplaadbare kaart. 

Het Koning Boudewijnstadion is een rookvrij stadion.  Roken is verboden in de binnenruimten van het stadion, op de tribunes en in de parterre tijdens concerten. Dezelfde verboden gelden voor elektronische sigaretten. Bij grote evenementen worden meestal rookzones buiten aan de voet van de tribunes ingericht.

Er zijn heel wat toiletten die over de tribunes van het stadion verspreid zijn. Tijdens grote evenementen worden er extra toiletten buiten, binnen de omheining van het stadioncomplex, geplaatst

Algemene vragen

Helaas is het momenteel niet mogelijk om het Koning Boudewijnstadion te bezoeken vanwege renovatiewerkzaamheden. We zijn van plan om de bezoeken aan het stadion in de loop van 2024 weer te laten doorgaan.

Organiseert u een evenement in het stadion of bent u een partner van het stadion en wilt u het logo of een foto van het stadion gebruiken in uw communicatie? Met plezier! Neem contact op met onze communicatiedienst, die u zo snel mogelijk een antwoord zal geven: communication@prosportevent.be.

Voor journalistieke reportages of verzoeken om informatie over het Koning Boudewijnstadion kunt u contact opnemen met onze communicatiedienst: communication@prosportevent.be.

Ja, het stadion kan gehuurd worden en een aantal kleinere ruimtes kunnen ook gehuurd worden om er uw privé-evenementen te organiseren:  meeting, workshop, teambuilding, productpresentatie, persconferentie… Alles is mogelijk! 

U vindt alle nodige informatie op de pagina uw evenement in het stadion.

Partner worden van het Koning Boudewijnstadion? Zo geeft u uw onderneming de mogelijkheid om uw relatie met uw beste klanten of medewerkers te versterken, uw merknaam te verbinden aan de promotie van sport en uw zichtbaarheid binnen de Brusselse sportwereld te vergroten.

U vindt alle nodige informatie op de pagina partner worden.

Sommige clubs bieden sportactiviteiten aan op de aangrenzende terreinen van het Koning Boudewijnstadion.

Neem rechtstreeks contact met hen op voor meer informatie.

Discipline 

Voor wie?

Club

Tel.

Mail

Atletiek

Mannen
Vrouwen
Jongeren (onder 18)

Royal Excelsior Sports Club Brussels

0471/73.62.21

resc144.athle@skynet.be

Boksen

Mannen
Vrouwen
Jeugd (onder 18)
Handisport

Naito Gym by Vision Solidaire

0484/78.38.19

Benyaich_m@yahoo.fr

Voetbal

Mannen
Jeugd (onder 18)

FC Amicii Bxl

0494/29.55.08

dorubucovina@yahoo.com

Voetbal

Mannen

Fc Rumeli

0488/36.23.02

dervis.kaan.1907@hotmail.com

Voetbal

Mannen
Vrouwen
Jeugd (onder 18)
Handisport

Anneessens 25

0483/04.66.31

Anneessens25@hotmail.be

Voetbal

Jongeren (onder 18)

RSC Anderlecht Centrum Brussel

0496/63.82.19

luc.vandergoten@rscanderlecht.be

Voetbal

Mannen

R. Metrasport

02/673.72.14

yvan.fieuw@skynet.be

Hockey op gras

Mannen
Vrouwen
Jeugd (onder 18)
Handisport

Primerose Hockey Club

0473/70.15.85

info@primerose-hockey.be

Krav Maga (Art Martial Defense)

Mannen
Vrouwen
Jongeren (onder 18)

Senioren (ouder dan 65)

Sport BXL

0495/25.06.51

www.sportbxl.be 

Multisports

Mannen
Vrouwen
Senioren (ouder dan 65)
Handisport

Sportvereniging van het Centrum voor Traumatologie en Readaptatie

02/476.13.76

contact@asctr.be

Multisports

Mannen
Vrouwen
Jeugd (onder 18)
Handisport

AMA Jeunesse Gym

0489/25.41.23

alayyan19@gmail.com

Boogschieten

Mannen
Vrouwen
Senioren (ouder dan 65)
Jongeren (onder 18)
Handisport

Grand Serment Royal des Archers de Saint Sebastien de Bruxelles

0485/89.52.17

secrétariat@gsrb.be

Tijdens de schoolvakanties worden er ook sportstages voor kinderen tussen 8 en 16 jaar georganiseerd in het kader van sportieve vakanties. Neem voor meer informatie contact op met de sportdienst van de Stad Brussel 02 279 59 80 – infosport@brucity.be.

 

Het Koning Boudewijnstadion werft jobstudenten niet rechtstreeks aan. Anderzijds doen organisatoren van evenementen soms een beroep op jobstudenten om hun activiteiten op te zetten. Neem dus rechtstreeks contact op met de organisatoren van de evenementen.  Je vindt de naam en contactgegevens van alle organisatoren van grote evenementen in het stadion in onze agenda.

Memorial Van Damme (13 & 14/09/2024)

MÉMORIAL VAN DAMME Diamond LeagueDe Allianz Memorial Van Damme in Brussel sluit op 13 en 14 september de rij als... read more

P!NK – Summer Carnival 2024 (14/07/2024)

P!NK Summer Carnival 2024 P!NK keert in 2024 terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa met haar spectaculaire Summer Carnival World Tour.... read more

Belgïe vs Luxemburg (08/06/2024)

Match amical Tickets Tickets zijn te koop op de website van de Royal Belgian Football Association : TICKETSAANDACHT: koop in geen geval... read more

Belgïe vs Montenegro (05/06/2024)

Vriendschappelijke wedstrijd Tickets Tickets zijn te koop op de website van de Royal Belgian Football Association : TICKETSAANDACHT: koop in geen geval tickets... read more

Croky Cup (09/05/2024)

CROKY CUP Finale Beker Van België Het is nu officieel: Union Saint-Gilloise neemt het op tegen Antwerp FC in wat een uitzonderlijke... read more